El Club Patí Vilafranca 18/19 es posa en marxa. I és que demà dia 20 d’agost diversos equips de la base del Patí comencen la pre-temporada, així les categories benjamí, aleví, infantil, juvenil, júnior i el 2ª catalana iniciaran els entrenaments. La pre-temporada per aquests equip s’allargarà durant dues setmanes fins al dia 2 de setembre, i ja el dia 3 començaran els entrenaments habituals de la temporada 18/19, per arribar en plenes condicions físiques i esportives al cap de setmana del 7, 8 i 9 de setembre que es celebrarà el XXVIè Torneig de la Verema-Memorial Jaume Mitjans, on hi hauran convidats diversos equips de diferents llocs de l’estat espanyol: Galicia, Comunitat de Madrid, País Vasc, Catalunya i País Valencià.

En guany el Patí comptarà amb 20 equips, 3 d’ells sèniors i 17 equips de base. Amb un total de 150 jugadors, intentarà fer un gran temporada en totes les categories i portar amb orgull el nom de Vilafranca allà on juguin els seus equips.

 

El 1r equip començarà el 3 de setembre

Per la seva banda el primer equip de l’entitat començarà la pre-temporada el dia 3 de setembre, i farà el seu primer partit de pre-temporada i alhora serà la presentació davant la seva afició el dissabte 8 de setembre dins el marc del Torneig de la Verema. L’equip amb la meitat de cares noves i més penedesenc que mai amb set jugadors i tot el cos tècnic del Gran Penedès, intentarà fer una gran temporada i intentar lluitar fins al final per obtenir la màxima recompensa.