La salutació del President

El Club Patí Vilafranca és una entitat  esportiva que fomenta el patinatge i l’hoquei sobre patins, tot formant joves esportistes basant-se en un projecte esportiu, educatiu i social, el qual és l’ideari de l’entitat, des de fa més de 40 anys.

El Club porta el mateix nom que la capital de l’Alt Penedès, comarca vitivinícola per excel·lència, i on Vilafranca del Penedès, és coneguda amb el sobrenom de la Capital del Vi. D’aquesta manera, tot el que el que ens aporta el treball de la vinya com l’esforç, la dedicació, la constància i la serenor, per després recollir el raïm; és el que intentem transmetre entre els nostres jugadors, on a més de formar-se com a esportistes, es formin també, com a persones.

Adequant-se,  doncs, a les noves tecnologies, el Club Patí Vilafranca disposa d’aquest espai a la xarxa a partir del qual podeu tenir qualsevol tipus d’informació sobre el primer equip, els equips de la base, tècnics i tot allò que envolta la nostra entitat. D’aquesta manera i gràcies a aquest lloc web des del Club Patí Vilafranca, volem acostar-nos a tothom i fer més accessible tot allò que generi l’entitat i, sobretot, fer que el C.P. Vilafranca sigui molt més que una entitat esportiva per Vilafranca.

Però, tota aquesta vitalitat que avui té el Club Patí Vilafranca, no hauria estat possible sense l’esforç de totes les persones que han fet possible que avui pugui estar escrivint aquestes línies, així doncs des d’aquí voldria donar les gràcies a totes les persones que han format part de les juntes del C.P. Vilafranca, a totes les persones que han col·laborat, als jugadors que han defensat l’escut del nostre equip, als socis i als nois i noies que s’han format com a persones i esportistes que al llarg d’aquests 40 anys en els nostre club, i a totes aquelles persones que han lluitat i treballat per que a dia d’avui el Club Patí Vilafranca sigui una realitat.

A tots ells, moltes gràcies!!!

.

Joaquim Vázquez Barbat
President del Club Patí Vilafranca