Sense temps per perdre, el Cafès Novell Patí Vilafranca, jugarà aquest divendres 7 de desembre a les 21h, en horari poc habitual degut a un torneig internacional de patinatge, la vuitena jornada de l’OklligaPlata davant l’Arenys de Munt.

EL Patí s’ha de refer de la última derrota a Sant Vicent del Raspeig (Alacant), i què millor que intentar-ho a casa. Tots els homes de l’equip de Francesc Bargalló, han passat página, i només pensen en el proper partit, on l’afició ha de fer costat a l’equip i omplir el pavelló.

El rival serà l’Arenys de Munt, un equip que va descendir la temporada passada de l’Oklliga, i que ha sofert alguns canvis de jugadors, però que manté una columna vertebral amb homes com Jordi Illa o Sergi Parra i un entrenador bregat com és en Marc Comalat.

És per aquest motiu que els homes de Francesc Bargalló són conscients del que es juguen i si volen seguir a les posicions capdavanteres han d’intentar treure quelcom de positu del partit. Actualment, el Cafès Novell ocupa la tercera posició, mentre que l’Arenys és setè amb tres punts menys que els e la Capital del Vi.

El partit es podrá seguir per Ràdio Vilafranca, amb locució de Josep Gumà.