Aquest passat cap de setmana es celebrava a Vilafranca el Campionat de Barcelona de la categoria Benjamí d’hoquei patins i on els cnc primers classificats es classificàven pel campionat de Catalunya.

El Campionat va començar puntual dissabte a les 9h del matí i s’allargava fins diumenge a les 19h de la tarda. La presència dels dotze millors equips de les comarques de Barcelona, entre ells dos equips de Vilafranca, el CP Vilafranca A i el CP Sant Ramon A, on a més els dos equips estaven en el mateix grup i es van enfrontar en el partit amb més públic de tot el Campionat.

El Patí jugava el tercer partit del Campionat davant el CP Torrelles, i on a la primera part, els jugadors de Jordi Busquets van sortir una mica cohibits, però a la segona part van oferir un molt bon joc, però van acabar perdent per 4 a 2. En el segon partit, que jugaven amb el Sant Ramon, els del CP Vilafranca es van imposar per 2 a 0. Per la seva banda, el CP Sant Ramon va perdre també amb el Torrelles, cosa que feia que la classificació del grup quedés encapçalada pel Torrelles, Vilafranca i Sant Ramon. Com que passaven els dos primers classificats de cada grup, on els primers jugaven del primer al quart i els segons jugaven pel cinquè al vuitè lloc, quedant fora de la jornada de diumenge els tercers de grup.

Així doncs el Parí jugava diumenge amb el Caldes C, que el derrotava per un clar 5 a 2 i optava per jugar pel cinquè i sisè lloc. El seu rival va ser l’Igualada A, el que també va guanyar-lo per 2 a 0 quedant cinquè classificat del Campionat, amb el bitllet d’accés pel Campionat de Catalunya del 26 i 27 de maig que es celebrarà a Bigues i Riells.

Pel que fa les semifinals les jugaven Congrés-Vilanova i Voltregà-Torrelles, on van passar a la final Congrés i Voltregà. La final va acabar amb empat a 3 al final del partit i de la pròrroga i es va haver de decidir a les faltes directes. Un partit amb molt de nivell i emocionant. Pel que fa el tercer lloc se’l va endur el Vilanova.

D’aquesta manera, Voltregà, Congrés, Vilanova, Torrelles i Vilafranca es classificaven pels campionats de Catalunya, i l’Igualada optarà a la repesca per entrar-hi.

En definitiva, un campionat amb molt bon ambient a les grades, bon joc i companyerisme entre els jugadors amb una molt bona organització durant tot el Campionat.

Imatge de l’entrega de premis al final del Campionat

 

Pares i jugadors del CP VIlafranca al final del Campionat

Els jugadors del Patí amb els seus pares després del Campionat