Aquest dissabte a les 20:30h, l’OklligaPlata torna a la poliesportiva amb la visita del HC Alpicat, classificat amb onzena posició amb quatre punts.

El Patí desprès de la derrota als últims moments a la pista del Shum per 3-2, volen tornar a sumar de tres en tres per seguir estant a les posicions de privilegi de la classificació. Els homes de Bargalló i Juncosa han entrenat a molt bon ritme durant totes les sessions d’entrenament de la setmana, tant la part física com la tàctica per encarar de millor manera el partit del cap de setmana.

A l’equip de l’HC Alpicat hi ha milita l’exjugador vilafranquí Biel Salvadó. L’equip lleidatà es un equip força jove amb jugadors com el mateix Biel i el seu germà, els germans Serret i Mats Zileken, que lluiten per cada bola i juguen a una gran velocitat i al contraatac.

Per les característiques dels dos equips es preveu un partit molt ràpid i dinàmic, d’aquells que fan afició. Des de aquí fem una crida a tots els socis i aficionats que vinguin animar a l’equip perquè els punts es quedin a casa.

El partit serà retransmès en directe per Radio Vilafranca amb la locució de Josep Gumà.