El Cafès Novell CP Vilafranca i el FC Barcelona, s’enfornatran aquest proper dissabte en la tercera jornada de l’OklligaPlata a la poliesportiva vilafranquina a partir de les 20:30h.

Els dos equips després de les dues primeres jornades arriben invictes, amb la qual cosa es preveu un duel emocionant i aferrissat, ja que cap dels dos equips voldrà perdre el seu primer partit. Els vilafranquins venen de vèncer en una de les pistes més difícils de la categoria, com és la de Vilanova amb un ambient hostil i ensordidor, que les va donar moral per encarar aquest més d’octubre. Els tècnics vilafranquins compten amb tots els seus efectius per encarar l’encontre davant del flial del Barça. Per la seva banda els culés, són un equip nouvingut a l categoria, però amb jugadors joves i de molta qualitat vindran a Vilafranca a buscar els punts.

Des d’aquí animem a tots els socis i simpatitzants a venir a recolzar l’equip en aquest partit que es preveu de tu a tu i en el què es pot veure un bon espectacle.

PER SABER-NE MÉS DE QUI ENS VISITA:

El rival: FC Barcelona B

Any de fundació: 1899

Entrenador: Ivan Sanz

Plantilla: Porters: Alejandro Castro, Marc Hernández

Defenses: Alex Joseph, Lluc Vila, Miquel Grau i Jordi Badia

Davanters: Antonio Miguélez, Marc González, Aleix Ordóñez i Martí Gabarró