Aquest dimecres es va celebrar al Casino de Vilafranca del Penedès, la presentació de Francesc Bargalló com a nou tècnic del Cafès Novell Club Patí Vilafranca Capital del Vi. En Francesc, és un home amb molta experiència com a jugador i ara la vol aportar en aquesta nova etapa que enceta com a tècnic. Segons va comentar en la seva presentació, Bargalló, “vol implantar un joc dinàmic, basat en l’atac, però per això cal tenir una bona defensa i porteria, tenint en compte totes les linies de joc”, va dir.

En la seva presentació també es va anunciar la resta de persones que amb ell completaran el noi cos tècnic del Patí, així Roger Juncosa serà el segon entrenador, Francesc Roca continuarà com a preparador físic, Raimon Mascaró com a delegat, Jordi Mascaró continuarà fent les estadístiques i Marcial González tornarà a fer les tasques de mecànic utiller i Adrià Solís (FisioCorp Group) molt probablement tornarà a ser el fisioterapeuta del Patí.

D’aquesta manera, el Patí, vol encarar la temporada amb una àmplia representació tècnica per continuar la professionalització de l’estructura del primer equip de l’entitat.

Moment de de la roda de premsa de presentació de Francesc Bargalló com a nou entrenador del CP Vilafranca (Foto: Raimon Mascaró)

Francesc Bargalló, acompanyat per Roger Juncosa i Francesc Roca (Foto: Raimon Mascaró)