Després de l’aturada per les festes de Nadal, el Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi enceta el 2018 amb un desplaçament a terres gironines a la pista del Shum Massanet.

L’equip porta dues setmanes entrenant per afrontar el partit del proper dissabte amb totes les condicions òptimes, en aquestes dues setmanes els entrenaments han variat, la primera setmana les sessions d’entrenament han estat enfocades a posar en perfecte estat físic als jugadors d’això se n’ha encarregat el nostre preparador físic Cesc Roca. I ja a la segona setmana la importància l’han agafat els excercicis de pista i la tàctica que han predominat en els entraments sota la batuta de Francesc Bargalló i Roger Juncosa.

El Patí es trobarà el dissabte un equip que a principi de temporada era un cridat ha estar en els llocs de privilegi de la classificació per ascendir a Oklliga i que ara a manca de dues jornades per l’acabament de la primera volta esta situat en onzena posició amb tretze punts. En l’equip gironí i destaca Carles Cantarero provinent de la lliga francesa, Roger Presas fitxat del CP Vic, a més dels jugadors de la casa Ferran Garcia i Jordi Rodriguez.

El partit es jugarà aquest dissabte a les 20h i el podreu escoltar per Radio Vilafranca amb la locució de Jaume Bové.