L’equip del FEM 16 del Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, s’ha proclamat campió de la Copa Federació en categoria sub-16 a La Jonquera. Les noies entrenades per Ferran Htos i Lucas Sorio, s’han imposat a la semifinal al Cubelles per un clar 2 a 5, amb dos gols de Regina Jiménez, dos gols de Blanca Angrill i un gol d’Arés Noguera, d’aquesta manera l’equip femení del Patí, s’ha classificat per la final.

A la final s’hi ha trobat al CP Manlleu que ha derrotat a l’Igualada. Les vilafranquines han lluitat fins l’últim minut per aconseguir el títol i així ha estat, ja que han derrotat a les osonenques per 2 a 4, amb dos gols de Blanca Angrill, un gol de Regina Jiménez i un gol d’Alba Garcia.

Aquesta Copa és un èxit per l’hoquei femení vilafranquí, ja que el treball i la constància han donat els seus fruits, després de molts anys sense equip femení, ara ja fa uns tres anys que el Patí treballa amb les noies per poder tenir en un futur un equip sènior i donar continuïtat als equips base femenins. Enhorabona noies!