Aquest dissabte el Cafès Novell jugarà contra el Taradell a partir de les 18h el partit de la cinquena jornada de la 1ª Divisió Nacional.

És un partit clau pels homes de Francesc Bargalló, per està situtats a la zona mitja alta de la classificació, vista la igualtat que hi ha en la categoria, on qualsevol equip pot guanay qualsevol partit. Així doncs, el Patí anirà a la comarca d’Osona per intentar esgarrapar punts, d’una pista difícil, i on davant hi tindrà un dels equips que enguany a ascendit a la categoria. Tot i ser un rcesnt ascendit, el Taradell compte amb homes importants en la seva plantilla, així hi trobem Albert Dalmau com a porter, Marçal Casadavall (exVIlanova), o el germà del vilafranquí Carles Rodríguez, en Dani Rodríguez, que la temporada passada militava al Voltregà.

Es presenta un partit complicat pel Patí, però els tècnics vilafranquins, Bargalló i Juncosa, han preparat la setmana pensant en el partit i així tenir els seus homes a punt. A més, tal i com hem esmentat, serà un partit especial pel Carles Rodríguez, que s’enfrontarà al seu germà Dani.

El partit es podrá escoltar per Radio Vilafranca amb locució de Jaume Bové.