Aquest dissabte el Cafès Novell CP Vilafranca, rebia la visita de l’Alpicat, en la cinquena jornada de l’OKlligaPlata. Els vilafranquins sabien que l’Alpicat era un equip complicat, però el joc a la contra dels visitants i algunes decisions arbitrals, van fer que els vilafranquins no poguessin sumar tot i el bon joc ofert a la segona part.

El partit va començar malament pels vilafranquins, ja que amb un xut des de mitja distancia els lleidatans s’avançaven en el marcador. Amb el marcador encontra, en una jugada dels vilafranquins, un jugador de l’Alpicat va parar la bola amb el cos quan aquesta entrava, però els àrbitres no ho van considerar així i no van xiular el penal corresponent. El Patí o intentava, però quan més buscava el gol, van ser els visitants qui ampliaven les distàncies, mitjançant Ariza. Però un minut després, Enric Martí reduïa distàncies posant l’1 a 2 en el marcador. El Patí va tenir l’opció d’empatar, mitjançant un penal, però Lluis Ferrer el va errar. Quan tan sols qudaven quatre minuts, l’Alpicat va fer el tercer gol, anant al descans amb un resultat favorable als visitants de 1 a 3.

A la represa el Vilafranca va reduir distàncies al cap de trenta segons mitjançant Lluis Ferrer, els de la Capital del Vi van desplegar el seu joc vistós, i el públic es va engrescar, però la bola no va voler entrar a la porteria visitant. El Patí va tenir l’opció d’empatar en una falta directa, però el llançament de Xavi Aragonès no va entrar i l’Alpicat continuava amb el seu avantatge. El Patí ho intentava amb jugades per la banda, xuts de lluny, però ahir no era el dia dels vilafranquins. A manca de quatre minuts, els visitants van fer dos gols seguits posant el cinc a dos en el marcador. Quan faltava un minut per acabar, el capità Lluis Ferrer va reduir distàncies posant el 5 a 3 definitiu.

Amb tot el Vilafranca continua a la part alta de la calcificació, i l’equip s’ha de refer i agafar moral per anar el proper dissabte a Sant Feliu de Codines amb les màximes aspiracions.

 

CP VILAFRANCA: Arellano, Ferrer (2), Ribas, Vázquez i Aragonès –cinc inicial- Villares, Torres, E. Martí, G. Martí, Quintana

HC ALPICAT: Casals, B. Salvadó. J.R. Serret, Zilken i M. Serret –cinc inicial- Piñol, Alsina, A. Salvadó i Ariza.