Desprès de l’aturada de la lliga per la celebració a Getxo de la Copa de la Princesa, el Càfes Novell CP Vilafranca torna a la competició aquest dissabte a les 20h a la comarca del Osona a la pista del CP Manlleu, un dels rivals més complicats de la lliga.

Els homes de Bargalló i Juncosa, han tingut dues setmanes per preparar el match, la primera setmana els jugadors vilafranquins van realitzar tres sessions d’entrenament on hi predominava més l’aspecte físic portar per el preparador del primer equip Cesc Roca que el tàctic. I aquesta setmana els místers s’han dedicat molt més a les tasques tècniques amb visualització de video i exercicis a pista per encarar de millor manera el partit del proper dissabte. Tota la plantilla esta a la disposició de Francesc Bargalló.

El CP Manlleu un equip cridat a lluitar per una plaça d’ascens a l’Oklliga ocupa en aquests moments la sisena posició amb 21 punts, a l’equip osonenc i destaquen Aniol Mangas, el veterà porter Jordi Garcia i el màxim golejador de la categoria Adria Ballart amb 21 gols.

El partit el podreu seguir en directe per Radio Vilafranca amb la locució de Josep Gumà.