El Cafès Novell Novell CP Vilafranca, continua planificant la propera temporada i va presentar dos nous fitxatges per la propera temporada, els joves jugadors Pablo Torres i Xavi Aragonès. Ambdós jugadors, són molt tècnics i tenen ganes de poder venir a ajudar al Vilafranca ha aconseguir els màxims objectius esportius.

En Pablo es va formar en les categories inferiors del col·legi de Santa Maria del Mar de A Coruña, per passar posteriorment al CD Dominicos i més tard va passar al FC Barcelona, on ha jugat en categoria juvenil i júnior i ha disputat algún partit amb el segon equip del Barça. Ara arriba a Vilafranca, amb les ganes de fer el salt a l’hoquei sènior de 1ª Nacional.

Per la seva banda, en Xavi Aragonès es va formar a l’Escola Sant Josep de Sant Sadurní, i amb el temps va passar al Noia Freixenet. És el petit dels Aragonès, ja que els seus germans Jordi (ja retirat) i Sergi (jugador del Noia), també estant molt vinculats al món de l’hoquei.

Amb aquests dos fitxatges, el Patí encarrila la seva plantilla a falta de l’arribada d’un altre jugador que reforci la part de la defensa. Amb aquestes incorporacions el Patí rejoveneix la plantilla, per un lliga molt competitiva i físicament exigent.